Om vår Karaoke

Karaoke har funnits på Penang sedan 1990. Långt innan den blev en populär underhållning i Sverige. Vår passion för musik och förtroendet från våra nöjda gäster under alla dessa år, har hållit vår karaoke vid liv och gjort den till en av de populäraste i Göteborg. Vi tackar alla gäster som har rekommenderat oss och fortsätter tro på oss.

Idag har vi en av de största karaoke samlingarna med miljontals låtar på 80 olika språk. Från jazz till hard rock, från schlager till klassiskt, från ballad till hip-hop, våra samlingar är anpassade till alla olika musiksmaker. Vi uppdaterar ständigt våra samlingar från gästernas önskelistor och vi lär oss om nya artister och nya låtar hela tiden.

Att kombinera er svensexa, möhippa, företagsfest, födelsedagsfest, julmiddag eller liknande med karaoke är alltid en utmärkt underhållning på en trevlig fest. Oavsett om man är proffs eller nybörjare, kan sjunga eller inte, det viktigaste för oss är att gästerna skall tycka att det är roligt att sjunga. Vårt motto är: ”Come as a guest, leave as a karaoke star!”
Så, varför inte blir en stjärna för en gång skull? Kanske flera gånger. Alla som sitter och köar är lika välkomna som de som står på vår scen.

Kom och upplev vår musikvärld själv, för en upplevelse kan berätta mer än vad vi kan berätta här…
Varmt välkommen till Penangs Karaoke Night!